Dubingių žirgynas
< Atgal 2014/04/10

Žirgų šou - Dubingiai 2014

Pirmojo sezono proga “Dubingių žirgynas” siūlo naujieną Pabaltyje - atvirą programą “Žirgų šou - Dubingiai 2014”.

Puikiame dengtame manieže, pro restorano langus galėsite stebėti kaskadininkų atliekamus pasirodymus su džigituotės ir dresūros elementais bei įvertinti žirgo valdymo meną. Žirgas – galingas ir stiprus gyvūnas, tūkstantmečiais lydėjęs žmogų medžioklėje, kare, darbe ir kelionėse. Dabar jau pamirštos senosios tradicijos, žirgų dresavimo mokyklos po truputį nyksta, beveik nebėra sukarintų dalinių, kur jauni karininkai buvo mokomi jodinėjimo meno.

Nutarėme padovanoti Jums unikalią progą pamatyti šiais laikais tikrai retą bei nepakartojamą reginį – geriausių Lietuvoje kaskadininkų su žirgais pasirodymą “Žirgų šou – Dubingiai 2014”.

Kviečiame atvykti su šeimomis, draugais ir svečiais, turiningai praleisti savaitgalį Dubingių žirgyne ir išsivežti neišdildomus įspūdžius ir šiltus prisiminimus. Taip pat galėsite atsigaivinti šaltaisiais gėrimais, papietauti, pasivaikščioti pakrante ar užsisakyti jodinėjimo pamoką laukuose ar manieže sau ir savo vaikams. Mažiesiems pasiūlysime jojimą poni klasės žirgais. Galėsite susipažinti su mūsų mylimiausiais augintiniais – asiliuku Antonu ir kupranugariuku Fokusu.

Siūlome Jums turiningą poilsį gamtoje, netoli Asvejos ežero, kur bendraudami su gyvūnais ir paukščiais pamiršite miesto triukšmą ir kasdienius darbus.

Balandžio mėnesio pasirodymai vyks:

Šeštadieniais  13.00 valandą

< Atgal